„Нека сме отговорни, солидарни и съпричастни“, написа кметът на София в личния си профил във Facebook

„Затворихме „синя“ и зелена“ зона преди два дни, за да осигурим условия за по-голяма социална дистанция в дните на извънредно положение. Целта е гражданите, които работят в центъра, да могат да паркират безплатно. Натоварването на зоните вече достигна пълния им капацитет". Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова в личния си профил във Facebook.

„Затова моля всички, които нямат неотложна работа, да не идват с автомобилите си в центъра. Моля, не използвайте неработещата зона като повод за разходка до центъра! Това блокира работата на зоната и ще наложи въвеждане на допълнителни мерки. Да не забравяме, че в централните райони живеят наши съграждани, които също трябва да могат да се приберат в домовете си. Нека сме отговорни, солидарни и съпричастни! Моля, използвайте зоните за паркиране, само ако работите в центъра и при належаща необходимост! Да бъдем отговорни!", пише още кметът.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП