Гледайте „Откраднат живот: Системата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Христо ще наложи пълна забрана на Пепе да се вижда с малката Кари, но той ще намери начин да отиде при нея дори за малко.

Криза с медицинските сестри в „Св. Анастасия“

Междувременно по време на преглед д-р Карагьозов ще стане свидетел на разговор на Цветелина по телефона, който ще му подскаже, че тя има голям проблем. След като споделя с Кая, тя веднага ще намери решение с помощта на д-р Василев. Какъв е проблемът и как сестра Райкова ще успее да го разреши?

Доктор Тасев с ултимативни решения за екипа на „Св. Анастасия“

Професор Цонев ще разбере от София, че тя не е напуснала директорския пост доброволно. Как ще му го съобщи д-р Стаменова и какво ще направи професора зрителите ще разберат още тази вечер.

Емоционална среща на Пепе с малката пациентка в болницата – Кари

А в същото време д-р Пенев получава неочаквано предложение от новия ПР специалист на болницата – красивата Юлия. Как с едно видео г-ца Боянова ще успее да убеди Пенев, че от него може да стане звездата на „Св. Анастасия“ – не пропускайте да видите тази вечер, точно в 20.00 ч. само по NOVA.

Не пропускайте „Откраднат живот: Системата“ от вторник до четвъртък в 20.00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.