Гледайте „Откраднат живот: Системата“ от вторник до четвъртък по NOVA

След като Пепе вижда празното легло на Кари се натъжава ужасно много. По-късно Кая и Христо разбират, че е избягал от училище и никой не знае къде е. Ще успеят ли да го открият и ще им помогне ли някой за това?

Гладна стачка в „Св. Анастасия“

Юлия отива на очен преглед при д-р Наков, опитвайки се да разбере нещо повече за него. Оказва се, че има проблем с лявото око и са нужни допълнителни изследвания. Междувременно Борис моли Юлия да проучи д-р Наков, защото планира сериозна инвестиция в неговото отделение. Какво ще научи тя и ще го споделили ли на директора на „Св. Анастасия“?

Ревност и тежки признания в предстоящия епизод на „Откраднат живот“

Междувременно в болницата приемат мъж, който е претърпял катастрофа. Не намират в него никакви документи за самоличност и го записват в картона като неизвестен. Мъжът е в много тежко състояние и се налага да го интубират. Случилото се кара всички да се замислят за сериозни неща, най-лично историята приема д-р Врабчев. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.