Публика - до 30% от местата в залите

„Нормално е да се наблюдава желание у хората да ходят на театър в тези времена. Ние имаме готовност да стартираме работа, но има специфични изисквания, които трябва да бъдат спазени. Все пак министърът издаде тази заповед едва вчера. От тази сутрин се работи по указанията, които сме получили. Ако лекарите се грижат за нашето здраве, то ние ще се погрижим за психичното състояние на всички, които бяха под карантина дълго време“. Това заяви в предаването „Плюс-минус. Коментарът след новините” директорът на театър „Българска армия“  Мирослав Пашов.

Как ще работи Сатиричният театър след отварянето му?

Той добави, че театър „Българска армия“ е имал много сериозни продажби и интерес към продукцията преди извънредното положение.

Актрисата Стефка Янорова сподели как й се е отразила кризата с COVID-19. „Аз лично минах през няколко фази. Когато човек много обича работата си е трудно за преодоляване. Животът поднася изненади и трябва да се съобразяваме с него. Смятам, че точно творците трябва да осъзнаем и оценим това което имаме“, казва тя.

Целия разговор гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.