В неделя в 20.00 ч. е грандиозният старт на втори сезон на „Игри на волята: България“

Дългоочакваният втори сезон на най-екстремното риалити предаване в българския ефир обещава много спортен хъс, изпитания на физиката, психиката и най-вече волята на участниците. Броени часове преди старта победителят от първи сезон на формата Добрин Николов-Добата сподели впечатленията си от състезанието и даде някои безценни съвети на новите участници.

Спортист с кауза, Добрин спечели първи сезон на „Игри на волята: България“, като подчини своята игра на това да научи всички на арената и пред екрана да мислят и да живеят природосъобразно.

Сила на духа и непоколебимост в „Игри на волята: България“

„Не харча пари за ненужни вещи. Не си позволявам и такива, които знам, че ще навредят на околната среда. Търсят ме, за да водя лекции на спортна тематика пред деца. Вярвам, че всяко живо същество на тази планета има принос тя да изглежда по този начин – да бъде годна за живот. Важно е да има биоразнообразие. Не е хубаво да сме егоисти и да мислим само за себе си“, категоричен е Добрин.

„Сред участниците миналото лято тази мисия не беше посрещната еднозначно“, допълва Добата. „Надявам се, че съм спечелил аудиторията с добрината си и с огромното си желание да опазя природата. Не мисля, че най-важното беше силата, която показах или игрите, в които играх. За мен е важно хората да ценят качествата добрина, състрадателност и съпричастност.“

„Игри на волята: България“: Началото на втори сезон наближава

По време на игрите през втория сезон всеки участник ще има моменти, в които ще бъде на ръба да се откаже. Преживял първия сезон, Добрин е готов с най-важните препоръки към тях.

„Съветвам участниците да не си мислят за храна. Особено на местата, където няма такава. Така ще им се прияжда още повече и гладът ще ги съсипе. Вторият важен съвет, който ще им дам е да се постараят да проявят силна воля. Особено ако искат да стигнат до финала. Участниците в този сезон изглеждат силно мотивирани. Смятам, че ще се раздават докрай в състезанието“, категоричен е Добата.

Силни емоции, страсти, трудности и много лични моменти. Предстоят напрегнати и интересни изпитания на волята и зрелищни битки, в които най-силният и най-издръжливият ще се окичи с венеца на победата.

Стартът на втори сезон на „Игри на волята: България“ е утре от 20.00 ч. по NOVA.