Феновете го очакват с огромно нетърпение, а някои от тях дори са открили локациите, на които се снима формата, и са отишли да проследят отблизо игрите

Термометърът направо гори. Навън е над 35 градуса, но Даниел, Надя и двете им деца са заели позиции под плажен чадър, непосредствено до снимачния екип. Посветили са почивката си да дойдат и да сбъднат една мечта.

„Много съм развълнувана, че имам възможността да видя цялата игра на живо. Още от миналата година имах огромно желание за това. Признавам си, че децата ме запалиха“, споделя Надя. „За първи път сме тук и емоцията е велика! Проектът е мащабен!“, допълва съпругът й.

NOVA с още по-силна и атрактивна програма тази есен

Вече два месеца феновете дискутират къде се снимат битките от най-екстремното риалити предаване в ефира на NOVA. Семейство Евгениеви внимателно са проучили нещата, за да открият една от локациите.

„Научихме на кои плажове се снима и посетихме един от тях. В тази жега осъзнахме какви усилия и колко силна воля се изискват, за да участваш в това риалити. Името му е избрано съвсем точно. Самите игри са доста психологически. Допадат ми, защото се вижда и психиката на оцеляване на човек“, разказва Надя.

Пътят към победата в „Игри на волята: България“ минава през повече от 80 битки

Така семейството успява да види в аванс малка част от това, което всички зрители ще гледат от септември по NOVA.

„Човек трябва да има стратегия, силна мотивация и изграден план как да действа по време на играта. Не трябва да разчита на случайността“, категоричен е Даниел.

Стопанството – ново приключение за участниците във втори сезон на „Игри на волята: България“

Засега семейство Евгениеви имат любимци, но от първия сезон на играта. „Амелия-Мира е моят фаворит. Тя показа силната си воля!“, споделя по-голямото от децата в семейството.

„Моите впечатления от такъв тип игри е, че печели човек, който е целеустремен и не е много конфликтен. Такъв, който печели по-скоро съюзници, отколкото врагове“, споделя Надя.

Не пропускайте старта на втори сезон на „Игри на волята: България“ на 6 септември от 20:00 ч. по NOVA.