Гледайте цялото предаване след централната емисия новини в събота

"Карай направо" се завръща на екран тази вечер в ефира на NOVA, веднага след централната емисия новини. За началото на есенния сезон зад волана сяда здравният министър професор Костадин Ангелов. Заедно с Диана Найденова разговарят за коронавируса, за новата учебна година в условията на пандемия и за работата на правителството при ежедневни протести.

„Вече знаем много повече за коронавируса. Знаем как да го контролираме и какви действия да предприемем, за да ограничим разпространението му”, каза Ангелов. По думите му много голяма част от хората не спазват никакви мерки. „Някои дори не вярват, че съществува COVID-19", каза още той.  Здравният министър е категоричен, че болниците са готови за втората вълна. 

Какво още споделя Ангелов в интервюто на Диана Найденова за „Карай направо“, гледайте тази събота, 12 септември, веднага след централната емисия новини на NOVA.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.