Вижте какво разказаха певицата и композиторът

„Според това, което чувам от други хора, явно аз съм била със средни усложнения. Развигор дори не разбра, че е болен от COVID-19. За 2 дни вдигна една лека температура и след това нямаше нищо”. Това каза певицата Мими Иванова за „Здравей, България”.

96-годишна софиянка пребори COVID-19 навръх рождения си ден

„През цялото време се опитвам да разбера откъде се заразих,тъй като аз съм от хората, които спазват всички мерки. Аз съм домошар и най-често съм си и вкъщи”, допълни тя.

„Нямах нито кашлица, нито ме болеше гърло. Към момента дишам прекрасно. Първото, което ме наведе на мисълта, че има нещо тревожно е температурата”, разказа още тя.

Помагат ли въздушните филтри срещу COVID-19?

„Все още има хора, които не вярват, че има такъв вирус. За съжаление, вече имаме и наши близки, които си отидоха. Това е най-силният аргумент срещу фантазиите на онези, за които COVID-19 е измислица”, допълни Развигор Попов.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.