Оригиналната продукция от 2018 г. реализира 1,3 милиарда долара в международния бокс-офис и получи номинация за "Оскар"

За всички любители на супергеройската продукция "Черната пантера" - режисьорът на филма Райън Куглър работи над сериал за измислената футуристична страна Уаканда и нейните обитатели. 

Новият сериал, който все още няма заглавие. Ясно е само,че се продуцира от Дисни които смятат, че Райън Куглър е уникален разказвач на истории, превърнал се в един от най-изявените режисьори от своето поколение. Безпорно с "Черната пантера"  той положи началото на революционна история и легендарни герои.   

В изявлението не се посочва дата, на която ще стартира излъчването на епизодите. Куглър понастоящем работи над продължението на "Черната пантера", което трябва да излезе на екран през юли 2022 г. 

Почина звезда от филма "Черната пантера"

Оригиналната продукция от 2018 г. - първата на студиата "Марвел" с преобладаващ чернокож актьорски състав и чернокож режисьор, реализира 1,3 милиарда долара в международния бокс-офис и получи номинация за "Оскар" за най-добър филм. 

В "Черната пантера" главната роля на гордия лидер на Уаканда изпълни Чадуик Боузман, който миналата година изгуби битката с рака.  

Предлагат Чадуик Боузман посмъртно за „Оскар”

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.