В студиото на "Социална мрежа" говори дъщерята на Бате Енчо - актрисата Ева Данаилова

Вече ще можем да следим актьорите и онлайн. Публиката надниква зад кулисите на Народния театър непосредствено преди представленията. Какви тайни има зад завесата – в предаването "Социална мрежа" по NOVA NEWS гостува актрисата Ева Данаилова, която е и дъщеря на Бате Енчо.

"Инициативата на народния театър е много хубава, виждаме последните минути преди излизането на актьорите на сцената. Това е сближаващ момент с публиката. Забавно е и интересно. Чарът на срещите преди представления е, че са непринудени", смята актрисата.

Излъчванията се обявяват предварително от PR отдела на театърa.

По нейните думи е хубаво актьорите да могат да си говорят с хората, да им пишат.

Родителите й са куклени актьори. Оттук идва любовта й към театъра.

Тя анонсира и няколко театрални спектакъла, които препоръчва.

"В края на февруари – "Двубой", режисьорът е Мариус Куркински. "Компания" – режисьор Михаил Петров, мюзикъл, съвместно Пловдивската опера –  премиерата е на 12-13 март.

Тя сподели, че започва репетиции на спектакъла "Нова земя" по Иван Вазов с режисьор Бина Харалампиева, а премиерата ще е в края на април.

"Късметлията с ръждивия револвер" е представлението, което тя режисира. То предава любов с ранните разкази на Максим Горки.

Какво още разкри актрисата, вижте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.