Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Изчезването на важен следовател като Борис Донков става все по-притеснително както за ГДБОП, така и за СДВР. Двете служби, под различна форма, се ангажират с разследването на мистериозния случай, но пътищата им се засичат. Отдел „Убийства“, с шеф Димитър Черкезов, се включва в издирването, а Калин също настоява да участва пряко в този процес. Къде е Борис и дали е жив – това е въпросът, който вълнува всички, защото времето тече и всяка минута е от значение.

Полицията по следите на изчезналия Борис в "Братя"

Сигурен, че Денис Топал има нещо общо с изчезването на приятеля му, Калин е решен да осигури по някакъв начин официална ограничителна заповед, за да го задържи в страната. Дали ще успее или бизнесменът ще противодейства със своя нова стратегия в тази напрегната ситуация?

Положението на Лора също не е добро. След затваряне на агенцията, финансовите й възможности вече са доста ограничени, а тя е твърде горда, за да поиска помощ от бащата на детето си. Лора търси как да се справи с положението и е готова да започне каквато и да е работа, само да е веднага. Накъде ще я отведе случайността и дали ще успее да се справи с проблемите си сама?

Кой стои зад атаката срещу Борис в „Братя“?

Мая сякаш става все по-добра и с удоволствие развива нови професионални умения в ивент агенцията на Ива, въпреки нейното недоверие. Дали това е само късметът на начинаещия или Мая действително има нужните качества, за да придвижи работата по възложените й проекти? Ива е готова да се обзаложи, че нейната нова служителка всеки момент ще се издъни с гръм и трясък. Ще се окаже ли права или напротив?

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.