В него бяха направени шокиращи разкрития

Като абсолютно неподходящо във време на пандемия определят 47% от британците интервюто на Меган Маркъл и принц Хари пред Опра Уинфри. Позицията си хората на Острова са изразили в социологическо проучване, направено след излъчването на интервюто във Великобритания.  

Меган пред Опра: Мислех за самоубийство, чувах коментари за цвета на кожата на Арчи

Интересна тема за коментаторите се оказва тази за расизма, повдигната след разкритията на Маркъл за разговори в кралския двор за цвета на кожата на Арчи. Кралските кореспонденти обаче смятат, че по-сериозен удар на монархията е нанесъл принц Хари с твърденията си за оковите на фамилията, с които бил хванат.

 

 

Засега няма официално изявление от Бъкингамския дворец, но кралица Елизабет Втора е провела няколко спешни разговора със сина си принц Чарлз и внука си Уилям.

Въпреки настроенията, които предизвика интервюто, водещи вестници във Великобритания не му отдават голямо значение.

„Няма нищо кой знае какво в това интервю. Смятам, че е преекспонирано, не беше нищо особено. Принц Хари обясняваше, че когато се е прибирал, Меган е плакала и е кърмела - е, на всички майки се случва, нищо кой знае какво”, обясни консултантът по корпоративен етикет и право Кристина Крънчева.

СЕКС, ЛЪЖИ И АБДИКАЦИЯ: Скандалите в британското кралско семейство (ГАЛЕРИЯ)

Относно коментарите за цвета на кожата на Арчи тя обясни, че това по-скоро са културни различия. „Тя идва от Холивуд, където нещата са коренно различни. Там са сензациите. Ти излизаш от семейството - трябва ли една година по-късно да занимаваш целия свят толкова сърцераздирателно”, смята още консултантът.

 

 

Според Крънчева може да се направи паралел със случилото се с Лейди Даяна. Тя обаче смята, че двете са коренно различни.

„Даяна идва от едно семейство, Меган - от друго, дори от друга държава. Къде е общото - това, че са били омъжени за принцове? При Лейди Даяна нещата бяха коренно различни”, заключи Крънчева.

ПРИЗНАНИЕ: Меган и Хари се оженили тайно

Меган Маркъл обвини Бъкингамския дворец в скалъпване на фалшиви истории