Тя направи скандални разкрития в дългоочакваното интервю

Шокиращи разкрития и откровения! Те бяха направени от Меган Маркъл и принц Хари в дългоочакваното интервю пред легендарната водеща Опра Уинфри. 

Меган сподели, че членове на британската кралска фамилия са се тревожили за цвета на кожата на нейния син Арчи, още докато е била бременна, предаде телевизия Си Би Ес, цитирана от Франс прес и Ройтерс.

Съпругата на принц Хари каза още, че Бъкингамският дворец е отказал да предостави закрила на детето ѝ, каквато е традицията.

Меган Маркъл пред Опра: Готова съм да говоря (ВИДЕО)

Тя призна, че по онова време е мислела дори за самоубийство. „Не исках да живея повече”, заяви Меган пред Опра Уинфри със сълзи на очи.

По думите на съпругата на принц Хари особено я терзаели „разговорите в кралския двор, докато е била бременна, за това колко тъмна може да е кожата на бъдещото й дете”. Тези думи накараха Опра Уинфри да възкликне от изумление: „Какво?”, а след това да замълчи за момент, отбелязва Асошиейтед прес.

 

 

„В месеците, когато бях бременна, през цялото време чувах, че няма да получим сигурност и титли, както и тревожни коментари за това колко тъмна може да е кожата на детето, когато се роди”, каза Меган.

Британската кралица няма да гледа интервюто на Опра с Хари и Меган

Попитана от кого е чула подобни коментари тя заяви само: „Смятам, че това силно би ги злепоставило”.

Меган бе категорична, че британското кралско семейство се е опитвало да я накара да мълчи, както и че членовете на двора не само не заставали зад нея, но и прибягвали до лъжи, за да защитят други кралски особи. Тя опроверга слуховете, че е разплаквала съпругата на принц Уилям - Кейт.

Маркъл сподели, че е молила за помощ кралското семейство, което е било загрижено за душевното ѝ състояние, но не направило нищо, за да ѝ помогне.

Меган Маркъл обвини Бъкингамския дворец в скалъпване на фалшиви истории

„Просто вече не исках да живея. Това бе нещо много ясно и реално и е постоянно плашеща мисъл. Спомням си как той (Хари) просто ме утешаваше”, каза Меган в интервюто за Опра Уинфри.

Принцът сподели, че е разочарован от баща си Чарлз и покойната му майка принцеса Даяна би била много разстроена от начина, по който британското кралско семейство се е отнесло с Меган, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. Той добави, че не би се отделил от фамилията, ако не е била Меган. По думите му той отдавна е бил "заточеник", но не го е осъзнавал.

Раздялата с живота в кралското семейство е била невероятно трудна за принц Хари

„Чувствам се наистина разочарован, защото и той (принц Чарлз) е преживял нещо подобно. Добре знае какво е болка”, каза принц Хари за баща си и добави: „Винаги ще го обичам, но преживях много мъка”.

„Семейството ми буквално ми спря финансирането. Имам средства, оставени от майка ми. Без тях нямаше да можем да направим всичко това”, заяви принц Хари.

Той допълни, че баща му е престанал да отговаря на обажданията му. Внукът на кралица Елизабет Втора заяви, че не е искал да я изненадва неприятно с решението си и още храни голямо уважение към нея.

„Проведох три разговора с баба си и два с баща си преди той да спре да отговаря на обажданията ми. Попита ме дали мога да изложа всичко казано в писмен вид", каза принц Хари.

Принц Чарлз "спря кранчето" на Хари и Меган

На въпрос защо Чарлз е прекратил контактите си с него, Хари отговори: „Тогава взех нещата в свои ръце, трябваше да го направя за семейството си. Това не е изненада за никого. Наистина е тъжно, че се стигна дотам, но трябваше да сторя нещо за собственото си душевно здраве, за доброто на съпругата си и Арчи”.

Принц Хари каза още, че той е бил „заточеник” на британската монархична система, също като брат си и баща си, и сподели, че го е заболяло, когато никой от кралското семейство не е казал нищо за расистките коментари за Меган в медиите. Той бе категоричен, че е напуснал кралското семейство поради липса на подкрепа и разбиране. Помолил за помощ, но не я получил.

Меган Маркъл с обвинение в тормоз

„Бях заточеник на системата, докато не срещнах Меган. Тя ме спаси”, каза той. И увери, че двамата със съпругата му са „направили всичко по силите си”, за да останат в лоното на кралското семейство, отбелязва Франс прес.

Меган опроверга твърденията, че тя е накарала Хари да напуснат Великобритания.

„Изоставих кариерата си, живота си. Изоставих всичко, защото го обичам”, заяви бившата актриса и допълни: „Планът ни бе да го направим завинаги”.

Меган Маркъл спечели дело срещу британски таблоид

Принц Хари добави: „Направихме всичко това за добро и никога нямаше да се отделим от кралското семейство, ако то подкрепяше Меган”.

Съпругата на принц Хари сподели също, че сега двамата са в очакване на раждането на второто си дете, което е момиче.

За това че интервюто разкрива деликатни подробности около кралското семейство беше ясно още преди дни, когато се появиха откъси от него.

"Имаше много твърдения, че самата институция не подкрепя тази двойка. Чухме и личната болка, когато Меган и Хари споделят, че е имало наистина болезнени и изумителни разговори около расата. Всичко това повдигна много нови въпроси за това как нещата са стигнали до този момент", смята журналистът в сп. People Мишел Тобър.

Интервюто раздели публиката, както в Обединеното кралство, така и отвъд Атлантика. Един от най-изявените критици на Меган - британският журналист Пиърс Морган, заяви, че тя заслужава „Оскар” за изиграната роля и че интервюто е позорно предателство към кралицата и кралското семейство. Мнозина засвидетелстваха подкрепа към Меган Маркъл, сред които тенис звездата Серина Уилямс. Тя каза, че разбира болката, която е изпитала приятелката ѝ.

 

 

Малко след излъчване на интервюто, Опра Уинфри направи уточнение, че според принц Хари нито кралицата, нито съпругът й са обсъждали цвета на кожата на детето.

Какво още разбрахме от разказа на Мегън и Хари? Голямата им сватба, която целият свят гледа на 19-ти май 2018 година, всъщност е била пищно шоу за пред публиката. Двамата са се оженили 3 дни по-рано, на малка церемония, като ги е венчал епископът на Кентърбъри.

На 6-ти май 2019 година се роди синът им Арчи. Хари и Меган обявиха, че се отделят от кралското семейство 7 месеца по-късно - на 8 януари миналата година. Фактическата раздяла стана през пролетта. Хари сподели пред Опра Уинфри, че това е довело до спирането на парите от кралското семейство, което ги принудило да търсят начини да се издържат.

В началото на септември 2020 година Хари и Меган обявиха, че са подписали сделка със стрийминг гиганта Netflix и ще правят документални филми и поредици за платформата. Досега двамата живеели в Лос Анджелис с финансовата помощ на медийния магнат и милиардер Тайлър Пери.

Още любопитни новини:

Ново попълнение в семейството на Кейт и Уилям (СНИМКИ+ВИДЕО)

Какво не знаем за Кейт Мидълтън (ГАЛЕРИЯ)

Вижте коледната картичка на Уилям, Кейт и децата (СНИМКА)

Меган, Хари и Арчи изненадаха с нестандартна коледна картичка (СНИМКА)

ЗВЕЗДНА ПРЕМИЕРА: Уилям и Кейт с децата на театър (СНИМКИ)

Кейт и Уилям очакват близнаци?

ПЪТУВАНЕТО НА УИЛЯМ И КЕЙТ: Усмивки, възторг… призиви за арест (ВИДЕО+СНИМКИ)

Внучка на кралица Елизабет очаква бебе (СНИМКИ)

Принц Джордж се сдоби със зъб от праисторическа акула

Чичото на Кейт Мидълтън избухна: Хари и Меган са мъпети, трябва да млъкнат

Елизабет Втора поздрави участниците в конкурс за снимки от блокадата във Великобритания

Откриха труп в езеро пред дома на Уилям и Кейт (СНИМКА)

Кейт Мидълтън избира най-добрите снимки, правени по време на карантина (ВИДЕО+СНИМКИ)

Внучка на кралица Елизабет се омъжи тайно пред 20 гости (СНИМКИ)

На кого прилича принцеса Шарлот? (СНИМКИ)

Принцеса Шарлот празнува петия си рожден ден (ГАЛЕРИЯ)

Две херцогини и четири деца: Кейт и Меган се забавляват заедно (СНИМКИ)

Принцеса Шарлот тръгна на училище (ВИДЕО+СНИМКИ)

Кои са бъдещите крале и кралици на Европа (ГАЛЕРИЯ)

Принц Луи в прегръдките на принцеса Шарлот (ГАЛЕРИЯ)

Перлата в кралската корона - Кейт Мидълтън на 38 (ГАЛЕРИЯ)

Хари и Меган си купиха имение за 8 млн. паунда в Калифорния (СНИМКИ)

Монтират статуя на принцеса Даяна в двореца Кенсингтън

Откачени конспирации за Меган Маркъл, които шокираха света (ГАЛЕРИЯ)

Елизабет II отбеляза 75-ата годишнина от капитулацията на Япония

Източник: БТА