Ход назад ли ще са тези избори за БСП?

"Политиците станаха за подбив с неизпълнените си обещания. Измамно е усещането, когато се появяват нови субекти и предлагат нови неща, но те никога не са управлявали. БСП е управлявала, поемала е отговорност, била е в опозиция и преживяхме и своя катарзис", това каза в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS лидерът наБСП - София Калоян Паргов.

За него всички избори от 1990 година насам са били важни, но тези са ключови, защото е редно да се затвори една страница и да отворим нова.

Социалистът заяви, че в рамките на кампанията партията е заложила и на онлайн присъствието, освен традиционните начини. Над десетина тематични блока са били предложени за дискусия - образование, здавеопазване, РС Македония, социалната политика и други.

Паргов подчерта, че БСП критикува, но и предлага. 

Паргов: Имаме всички шансове да спечелим тези избори

Той призна, че БСП няма как да управлява самостоятелно и допълни, че социолозите си имат своята задача и се надява те да са обективни, но най-точната социология са резултатите от вота.

Относно речта на президента Румен Радев по-рано през деня, лидерът на столичните социалисти заяви, че държавният глава просто е призовал гражданите да гласуват масово, без да се страхуват. 

Калоян Паргов потвърди, че целта пред БСП е да спечели изборите и призова българите да гласуват свободно, а БСП предлага промяна и една по-различна България от тази, в която се намираме в момента.

Вижте повече във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.