Защо се стигна до боя?

Любителско видео показва побой над момиче по време на футболен мач. След края на срещата между „Пирин Лейдис” и „Барокко” състезателките от двата отбора влизат в страховита схватка помежду си. На терена нахлуват и фенове, които опитват да разтърват побеснелите футболистки. Няма сериозно ранени.  

„Не съм любител на футбола, но решихме да отидем със съпруга ми и малкия ни син. Останах потресена от станалото по време на мача. В момента, в който приключи играта, за секунди се вижда как 6 момичета от „Барокко” нападат друго, което върви отстрани. Започнаха да го скубят и бият. Това са момичета на по 15-16 години. Не е нормално”, разказа свидетелят Елена Маринова.

АГРЕСИЯ НА ПЪТЯ: Клип с кавга между шофьори обиколи социалните мрежи

От двата клуба заявиха за NOVA, че имат добри отношения помежду си. И обясниха, че боят е станал вследствие на спортно напрежение. Въпреки инцидента, след мача е имало официална вечеря, на която двете ръководства са били заедно. От Женската комисия към Българския футболен съюз обясниха, че следващата седмица ще има заседание на Спортно-техническата комисия, на която ще се реши какви наказания да бъдат наложени на участвалите в боя.

Повече гледайте във видеото.