Събитието ще се състои се на 15 май в градина "Вдъхновение", Божурище

Утре градина "Вдъхновение" организира благотворителен арт фест за младежите със специални потребности, работещи в Център за защитена заетост.

Повече за благородното начинание пред репортера на "Социална мрежа" Десислава Жаблянова разказаха Милена Попова, доброволец и съорганизатор, Борислава Васкова, трудотерапевт, и Милена Боева, ръководител на проекта.

Милена Попова покани всички, които имат желание да помогнат, в събота, на 15 май, на гърба на парк "Орлите" в град Божурище. На това място ще бъдат предложени различни произведения, направени от младежи, работещи в Център за защитена заетост.

Тя информира, че ще има различни творчески работилници за всички гости, рисуване върху стъкло, изработка на бижута и други забавни и интересни занимания.

Младежите ще участват в работилниците. Ще могат да се закупуват артикули и. А кауза е да се помогне за сбъдване на мечта - да бъде обновен Център за защитена заетост. Средствата ще бъдат използвани за това, както и за земеделската дейност, която се извършва.

Вижте повече във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.