Водещата на "Денят на живо" с любопитни истории в "Социална мрежа"

Тя стартира телевизионната си кариера с началото на Нова телевизия. 26 години по-късно отново се връща на мястото, където води първото си публицистично предаване "Открито студио", за да продължи с ежедневния формат "Денят на живо".

"Преди много години, не на това място, сложихме началото на новините на тази телевизия, през 1995 година. Тогава започваше частната дейност в телевизията, постоянно търсехме лиценз", това каза в предаването "Социална мрежа" по NOVA NEWS водещата на "Денят на живо" Наделина Анева.

Тя сподели, че при завръщането отново тук е почувствала тиха радост и допълни, че много от хората в това начало са дали кадри за телевизионната журналистика в България.

Водещата разказа много интересни истории от кариерата си, които включват личности като Жан Виденов, Симеон Сакскобургготски, Георги Първанов и много други.

Наделина Анева сподели, че подхожда към всеки свой събеседник с достойнство и уважение, защото тогава всеки журналист може да зададе всеки въпрос, а целта е да се получи отговор, а не да го поставяш в неудобна ситуация.

Според нея журналистиката много се е променила от началато, липсва и духът, макар професионализмът да се е повишил, тръпката е изчезнала.

Хобито на Наделина Анева са цветята, които обича и отглежда с любов, а има и специално отношение към розите, за нея цветята са най-добър източник на положителна енергия.

Вижте повече във видеото.  

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.