Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер, от 22:30 ч., само по NOVA

Откакто „синята муха“ отново е на пазара, полицията възобновява разследването на кръговете около Денис Топал. Лицата от близкото обкръжение на бизнесмена са стари познайници на ГДБОП, но сред тях забелязват и непознат мъж, чиято самоличност следователите се опитват да установят. С помощта на новодошлия колега Михайлов, те стигат до важна информация. Какво показва първоначалната проверка на лицето Александър Акарди и защо той изглежда така подозрителен за отдел „Наркотици“?

Ще спечели ли Лора доверието на Филип Карамитев в „Братя“?

На своя глава и без да уведоми никого от бандата, Сандо тръгва по стъпките на конкуренцията, с цел да разбере, кой точно и през какви канали организира разпространението на имитацията на тяхната дрога в София. Това засилва подозренията на Радо Андреев, който е почти сигурен, че присъединилият се наскоро към тях Сандо играе двойна игра. Има ли право за съмненията си, или те са безпочвени и какво разкритие ще направят хората на Денис, след тежка престрелка с техните съперници, пренасящи стоката менте?

Кой е новият играч в подземния свят на „Братя“?

Калин открива Лора и настоява за разговор с нея. Тя е изненадана да го види толкова сринат и отчаян, но още по-голямо е удивлението й, когато чува всичко, което той има да сподели. Какво признание ще направи Калин и дали Лора е готова да го чуе, след всичко, което преживя покрай загубата на бебето?

Симо и Поли излизат все по-често заедно и той успява да научи за нея твърде лични неща. Усещайки болките и страховете й, ученикът си наумява да намери начин, за да помогне на Поли да се възстанови след трудни събития от миналото. Той подготвя изненада, с която иска да я зарадва, но какъв неочакван обрат ще промени ситуацията?

Не пропускайте премиерния епизод на „Братя“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.