Той изрази надежда, че с Петков и Василев могат да бъдат партньори

„Ние ще вземем решение кого да подкрепим за президент, когато видим кандидатите. Не обичам състезание с един кон. Аз мога да кажа дали харесвам или не господин Радев. Но ние сме колективен орган”, заяви в ефира на „Събуди се” Арман Бабикян от „Изправи се БГ! Ние идваме”. Той посочи, че формацията няма достатъчно сили, за да издигне свои собствен кандидат.

„Галъп": Ако изборите бяха днес: Победа за ГЕРБ-СДС и срив за ИТН

Относно социологическите проучвания, които посочват, че партията няма да успее да влезе в парламента, той посочи, че гледа на тях като на моментна картина, която не го притеснява.

„Ние много ясно знаем какво искаме. По тази причина сме наясно и с пътя, който трябва да извървим”, каза той.

Относно политическата формация на Кирил Петков и Асен Василев Бабикян изрази надежда, че могат да бъдат партньори.

НОВА ПАРТИЯ: Има ли притеснения от формацията на Петков и Василев

„Докато бяха министри, се разбирахме чудесно. Когато става дума за работа и се скрият по комисиите, не можете да си представите колко хубаво работят тези хора. В момента, в който тръгнат камерите, започва такъв нощен бой с лопати, че просто се чудите дали това са същите онези хора”, коментира той.

Според него е по-важно кой ще спечели от проекта на Петков и Василев, като най-важно е това да са хората.

„От началото на миналия парламент тръгна една мода някакви хора да се завират някъде да си говорят по кабинети и по кафета. Което се случва по целия цивилизован свят. След което единият хитричко висва пред някой микрофон и се започва едно надприказване. А ние седим, гледаме и се чудим на кого да вярваме повече. Това са глупости”, смята той.

Според него Татяна Дончева може да се среща с когото иска. Проблем би било, ако някой предлага пари на друг.

Целия разговор гледайте във видеото.