Зам.-председателят на ДПС отрече да е водил с Кирил Петков разговор, в който е споменавано името на Делян Пеевски

„Видяхме, че в бюджета ще има повече приходи в следствие на инфлацията. Променихме си първоначалното становище и помогнахме този бюджет да бъде коригиран. Това беше признато от министър Асен Василев”, заяви в ефира на „Здравей, България” заместник-председателят на ДПС Йордан Цонев.

Той допълни, че по отношение на политиките, ДПС и "Продължаваме промяната" имат сходни позиции.

ОКОНЧАТЕЛНО: Увеличават пенсиите и парите за майчинство

„Имаше разговори с дуото Кирил Петков – Асен Василев, но те са били само в парламента, в качеството ми на председател на икономическата комисия. Говорихме за политиките и за бюджета. Конкретният разговор, споменат от Кирил Петков в ефира на NOVA, не е воден с мен”, каза още Цонев. Припомняме, че при гостуването си в "Здравей, България" преди дни Петков заяви, че депутат от ДПС му споделил: "Харесваме твоите политики и виждания, но не харесваме това, че си срещу Делян Пеевски".

 

 

По думите му "модната тенденция" да се разказват "бивали и небивали разговори" не е част от сериозната политика. „Знаете, че в този парламент всеки разказа какво ли не. Хората ни пращат в НС не за да се обичаме и да се харесваме, а за да водим диалог. Диалог, който не се състоя в два парламента”, подчерта той.

Повече гледайте във видеото.