Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Лора е отчаяна, че времето напредва, а все още не е успяла да предупреди Денис за опасността, която е надвиснала над главата му. Решена на краен ход, тя рискува и влиза тайно в сградата, където се помещават офисът и залата на Денис. Там, обаче, я дебне смъртоносна заплаха, от която е трудно да се измъкне. Лора е готова да плати с цената на живота си, жертвайки се за човека, когото не е спирала да обича.

От отдел „Наркотици“ продължават разследването по новата гореща следа – дейността на частна компания за спешна помощ, чиито линейки привличат вниманието на следователите, особено с активностите си в нощните часове. След поредното наблюдение около столични заведения, инспектор Петър Михайлов си тръгва сам и изчезва в неизвестност след акцията. Той не се появява нито вкъщи, нито на работа на следващата сутрин, с което хвърля в паника семейството и колегите си в отдела. Калин веднага го обявява за вътрешно издирване, но какво се е случило със следователя и има ли общо изчезването му със самото разследване?

Затишие пред буря в „Братя“

Сандо научава потвърдена секретна информация – наемният убиец Святослав Бартош е пристигнал в България да ликвидира Денис по поръчка, но по неизвестни причини си е тръгнал, без да изпълни задачата. Сандо е сигурен, че такава вест може да означава само едно – покушението е замислено и е въпрос на време да бъде организиран нов опит. Затова ММА-боецът се опитва да убеди Топал, че основната опасност за него е Карамитев, известен в подземния свят на Европа като „Булгаро“. Каква е новата провокативна идея на Сандо за окончателно справяне с Филип и дали Денис ще повярва в нея?

Маските падат тази вечер в „Братя“

Ива и Калин не спират да мислят за детето си и продължават да се обвиняват за това, че Симеон е напуснал дома им. И двамата са наясно, че главните виновници са именно те, защото много са разочаровали сина си и са го подтикнали да вземе крайното решение. Но родителите продължават да се надяват, че могат да поправят своите грешки и постоянно търсят контакт със Симо. Ива отправя покана към него да се съберат тримата и да поговорят – нещо, което веднага отблъсква момчето. Ще намери ли майкат път към сърцето на сина си и дали той ще се яви на семейната вечеря, или ще отреже завинаги разкаяните си родители?

Не пропускайте новия сезон на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.