Лидерът на СДС - Румен Христов, оглавява листите в 23 МИР в София град

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира част от листите си в РИК-овете в страната за участие в изборите на 14 ноември. Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов е водач на листата в 25 МИР София и в  Пловдив - град, а на Пловдив - област е Дани Каназирева. Лидерът на коалиционния партньор СДС - Румен Христов, оглавява листите в 23 МИР в София град.

Бившият директор на спешната болница „Пирогов” проф. Асен Балтов влиза втори в кандидат-депутатските листи в 23 МИР в София.

Начело във Велико Търново е хирургът и здравен мениджър проф. д-р Костадин Ангелов, който бе народен представител в последните два парламента от Великотърновски регион. 

ГЕРБ се явява отново с пълна листа от 18 кандидати и в Пазарджик. Водач отново ще бъде Екатерина Захариева. Тя, заедно с областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов, д-р Лозана Василева, инж. Валери Вълков, д-р Илиян Траянов и Малина Консулова-Златева присъстваха и регистрираха листата на коалиция ГЕРБ и СДС за участие в предстоящите две в едно - парламентарни и президентски избори. Листата е частично обновена спрямо предния път с 5 нови лица.

В Благоевград и този път водач на листата е Росен Желязков, бивш министър на транспорта.     В Русе пък листата ще бъде водена от Десислава Атанасова. Тя ще води и листата в Разград.

Пълна листа от 16 кандидати за депутати регистрира коалиция ГЕРБ-СДС в Хасково. Водач на листата е областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев, втората позиция е за досегашния народен представител д-р Георги Станков, трети е Стефан Димитров – представител на СДС.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.