Мъжът е откаран в психиатрична болница, където е поставен под наблюдение

Сърбин преби полицаи, след като му съобщили, че съпругата му, която той мислел за мъртва, всъщност е жива. 50-годишният Светозар П. от село в Западна Сърбия нападнал служителите на реда с кръст, който купил за погребението на жена си.

Светозар живеел на семейни начала с 64-годишната Л.П. Във вторник сутринта той съобщил дъщеря им, че майка ѝ е починала, а тя информирала полицията. Веднага след сигнала униформени пристигнали на място, заедно с лекар от Здравния център, който трябвало да потвърди смъртта. Когато полицията пристигнала, къщата на Светозар вече била пълна с роднини, съседи и приятели, дошли да изразят съболезнованията си.

Мъж построи въртяща се къща, жена му искала различни гледки (ВИДЕО+СНИМКИ)

„В къщата вече бяха донесли ковчег и кръст, всичко беше готово за погребението. Един от полицейските служители се приближи до Светозар, за да поговори с него, а лекарят влезе в стаята, където лежеше „починалата“, за да потвърди смъртта ѝ. Скоро обаче той се появи на вратата и каза, че жената е жива“, разказва свидетел на случилото се.

След това полицейският служител влязъл в стаята и се уверил, че Л.П. диша и че е само в безсъзнание. Въпреки че ситуацията била доста странна, той щастливо излязъл от стаята и казал на Светозар, че съпругата му е жива и че е извикана линейка, която да я закара до здравния център.

Спасиха мъж, оцелял 3 седмици в пустошта на Аляска, без подслон (ВИДЕО)

"Вдовецът" обаче неочаквано побеснял. Грабнал дървения кръст, който бил купил за погребението, и нападнал с него полицая. След това счупил и стъкло на патрулката, с която пристигнал полицейският екип.

Служителите на реда успели да овладеят ситуацията, след което, по заповед на прокуратурата, Светозар бил откаран в психиатрична болница. Приет е там за наблюдение.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Източник: БГНЕС