Коментар на Волен Сидеров, Валерия Велева, Петьо Цеков и Емил Спахийски

Тече третата седмица от предизборната кампания за президентския и парламентарния вот. През изминалите седем дни бяха представени идеите на инициативните комитети, подкрепящи трима от водещите кандидати за президентския пост. Тази седмица „Пресечна точка” предостави трибуна на останалите с шанс за присъствие в политическия живот. Подредбата им е според последните социологически проучвания на агенциите „Галъп” и „Тренд” във възходящ ред. Във вторник две от поканените формации - ВОЛЯ и Национално обединение на десницата се отказаха от участие. „Атака” настоя за присъствие в студиото. Позиции по теми, свързани с коронакризата и икономическото ѝ отражение, направи Волен Сидеров.

Във втората част на предаването коментар за предизборната кампания и негативните рекорди, които поставя COVID-19 у нас, направиха главният редактор на epicenter.bg - Валерия Велева, зам.-главният редактор на в-к „Сега” Петьо Цеков и главният редактор на вестниците „Монитор” и „Телеграф” Емил Спахийски.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.