Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Дълбоко затънала в наркотичната си зависимост, Поли вече не си прави илюзии, че може лесно да се измъкне от ада, в който сама доброволно влезе. Тя напълно осъзнава какво си е причинила след онази случайна грешка, която допусна преди известно време, приемайки наркотик на парти и то единствено в името на това, да направи напук на Симо. Сега Поли разбира, че ще плати прекалено висока цена за ината и импулсивността си. Момичето продължава да прикрива от своите близки ужасния проблем и намира безброй начини да замаже изблиците на странното си поведение. Прави го от страх, че може да загуби доверието им, но адската зависимост я поставя във все по-опасни ситуации, които тя не може да овладее. Криеницата с баща й и със Симо е на път да излезе съвсем извън контрол, а Поли е поставена пред мъчителен избор – да си признае и да поиска помощ или да извърши неща, нетипични за открития й характер, които в нормално състояние би отхвърлила и дори осъдила.

Ще надхитри ли Топал опасния афганистански главорез Кадими?

Получил необходимата му ценна информация за намеренията на афганистанския наркобарон Барялай Кадими, Топал започва трескава подготовка за планираната акция, поръчана от прокурора. Повече от всякога той има нужда от хората си, с които да извършат много бързо и точно отклоняването на огромната пратка хероин, прекосяваща страната ни. Това, което никой не може да разбере, обаче, е причината за интереса на Денис към търговията с хероин. Шефът на „Арол Холдинг“ остава непроницаем дори за дясната си ръка – Радо Андреев, който неколкократно се опитва да получи обяснение за значението на тази операция и нейния смисъл. Ще се довери ли Денис на Радо, или ще надделее страхът му, че може да влоши и без това сложната за него ситуация?

Денис поема огромен риск заради Лора

Тайнствената разработка на опасната операция с хероина занимава и Акарди, който също безуспешно търси отговори за внезапния интерес на брат си към търговията с хероин. Сандо усеща, че Денис крие нещо много по-съществено и прави всичко възможно, за да разбере какво. Междувременно, натискът срещу ММА-боеца от страна на Йосифов се засилва и той е принуден постоянно да захранва инспектора с нова информация за дейността на групировката. Дали притиснат, той ще разкаже на следователя за предстоящата акция, което би уязвило и него самия, или ще предпочете да скрие, поемайки риска да влезе директно в затвора след неизпълнение на договорката си с полицията?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.