Той влиза в политиката от „Продължаваме Промяната”

Христо Петров - Ицо Хазарта, гостува в студиото на „На фокус с Лора Крумова”, след като обяви, че влиза в политиката от най-младата партия „Продължаваме Промяната”.

„Продължавам това, което съм правил винаги. Бях поставен в ситуация, че ще съжалявам каквото и да направя. Така, поне ще знам, че съм се опитал. Има един момент, в който разбрах, че най-лесното е да откажа и да продължа да правя това, което съм правил винаги. Но аз цял живот ще съжалявам за това. Не е честно, много е удобно да си правиш песнички, да си в позицията на един постоянен критик, без да си се опитал. Не е честно. За да е честно трябва да се опиташ на място. Да се опиташ да промениш нещата, а не да си стоял отстрани”, посочи той.

Той обясни, че се е срещнал с Кирил Петков, за да му откаже. „Говорихме доста. Едно от нещата, които ми каза, беше: „Знаеш ли, всеки читав човек, който съм го помолил да ми помогне, ми е казвал: „Ще ти помогна с каквото мога, само не ме карай да влизам в това”, каза Петров.

Ицо Хазарта се кандидатира за депутат

Петков: Комбинацията проф. Денков и Ицо Хазарта ще направи конкурентен отбор за образованието

Целия разговор гледайте във видеото. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.