Кандидатът за депутат смята, че изборите няма да бъдат честни

"Ако имаме електоралната сила в 47-я парламент, ще спрем здравния геноцид", това каза в "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS Магдалена Ташева, кандидат за вицепрезидент от ПП "Атака" и водач на листите в Пловдив-област и 24 МИР-София.

Тя допълни, че ще искат болниците да не бъдат търговски дружества, а частните болници да не ползват ресурса на Здравната каса.

Ташева изброи някои от приоритетите на "Атака" - повишаване на доходите, борба срещу джендър идеологията, референдуми по всички важни въпроси, включително за НАТО и влизането в еврозоната.

Относно изборния процес тя не се съмнява, че има внесени на "черно" машини, но не разбира защо ГЕРБ го казва.

"Никой в Европа не гласува с машини, ние се приравняваме с Венецуела и Филипините в това отношение. Като слушам как от новата партия "Продължаваме промяната" смятат, че ще спечелят, мисля че отиваме на предрешен вот, но ние се борим, за да покажем, че има съпротива", категорична е Магдалена Ташева.

За нея е задължително да се броят контролните разписки.

"Вотът няма да бъде честен, ще има фалшификации. ЦИК трябва да поиска 100% броене на контролните разписки", заяви още Ташева.

За искането на помощ от страна на България във връзка с COVID кризата тя смята, че се нагнетява паника с това, както и принуда хората да се ваксинират. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.