Той се обяви и против въвеждането на еврото

"Целта на „Възраждане” е да управлява България самостоятелно. Нашата подкрепа ще продължава да расте, докато не станем първа политическа сила". Това заяви в студиото на "Здравей, България" лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

„Ние многократно сме заявявали, че не гледаме на партиите като на имена, а като програми и платформи. В тях няма разлики по отношение на политиките. Никой не коментира демографския проблем. Здравната и образователната криза също са еднакво застъпени при тях. Нашите избиратели искат нормален и спокоен живот. Всички ние страдаме еднакво от наложените ограничения”, обясни той.

Според него сега ще се формира правителство, защото "такова е желанието на Американското посолство, което управлява политическите процеси у нас". Костадинов обаче се опасява, че новият кабинет няма да бъде стабилен.

Лидерът на „Възраждане” се обяви и против въвеждането на еврото. 

Костадинов каза още, че условието за това партията му да подкрепи един от двамата кандидати на балотажа на президентския вот е отпадането на "принудителната ваксинацията и на зеления сертификат".

Повече по темата гледайте във видеото

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.