Вижте най-интересните колажи и коментари

Различен поглед към последните избори. Те предизвикаха вълна от реакции и закачки в социалните мрежи. Причина стана новината, че жена е изяла разписката си от машина за гласуване. Запрян Запрянов събра най-интересните колажи и коментари.

Денят е 14 ноември, а мястото - Френската гимназия. Жена гласува с машина, но заради грешка поискала да гласува повторно. Тя обаче получила отказ.  

„Глътна и изяде бюлетината”, каза председателят на СИК Снежина Колева.

С хумориста Венцислав Мартинов разглеждаме някои от най-забавните колажи в мрежата. Сред тях има и такъв, според който: „Народ, който яде бюлетини, не може да бъде унищожен”.

„Това си е самата истина. Самата разписка е хартия, собственост на държавата, и може да се каже, че тази женица е изяла част от държавното имущество“, обясни Мартинов.   

Той се връща назад в историята, за да потърси отговор на въпроса кога българинът е започнал да се храни с разписки. „При партизанското движение много хора са гълтали позиви, партийни билети и други такива неща“, коментира хумористът.

В мрежата някои потребители се тревожат на балотажа да не бъде изядена чип карта. Според други - застрашени били не само машините, но и самите членове на секционните комисии.

„От своя гледна точка - от изборите за Велико народно събрание през 90-а година досега, и аз бих изял доста от бюлетините за тези, за които съм гласувал”, завърши Мартинов.