Изпълнителката беше неузнаваема и спечели зрителите и журито с невероятно превъплъщение в образа на Rag’n Bone Man. Тя грабна победата във втория лайв на „Като две капки вода“

Пред репортер на „На кафе“ победителката Мариана Попова разказва за предизвикателството да влезе в образа на мъж и как презарежда батериите си.

„Мисля, че грима и костюма много помогнаха за изграждане на образа. Също така и начина да пееш като мъж е много сериозно предизвикателство. Но аз обичам да пея мъже. Обожавам го този изпълнител и много често го слушаме с Веселин у дома. Трансформацията започна от 13.00 ч. на обяд и бях готова в 20.10 ч. Добре, че пях последна и това помогна да си довършим работата“, разкрива колко време е отнело да се превъплъти в образа Мариана.

За най-мъжкото нещо, което и се е наложило да прави

„Може би това днес, да се превърна в мъж – дебел и с брада. В живота не ми се е налагало да върша много мъжки неща. включително нямам и книжка за шофиране. Щастлива съм, че попаднах на мъж, който върши мъжката работа вместо мен“, признава изпълнителката.

Мариана Попова в образа на Rag’n’Bone Man грабна победата във втория лайв на „Като две капки вода“(ВИДЕО + СНИМКИ)

За мъжките качества, поставящи силния пол на мястото му

„Да си държи на думата. Да изглежда респектиращо, да не ходи на маникюр и педикюр. Един нормален мъж, на който да можеш да си опреш главата и да поплачеш. Без значение дали си силна, слаба, красива или грозна, а той да продължава да те обича“, споделя мнението си Мариана.

Талантливата певица признава, че не е суетна и се възприема такава каквато е. Осъзнава кусурите си, не се притеснява и се чувства добре в кожата си.

Александър Сано: Интересно ми е как гримьорите ще ме преобразят в Риана

Как презарежда батериите си след лайв шоу?

„Всъщност тези вечери зареждат нашите батерии. Щастлива съм когато съм на сцената. Сцената е мястото, на което хората, които идват да те гледат. Всъщност идват да ти дарят любов. Сцената е място на обмен на любов и това ни държи живи“, разказва победителката във втория лайв на хитовото шоу.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.