Компанията празнува своята 35-годишнина с акция за увеличаване на горите в България

ЕЛДОМИНВЕСТ, една от най-успешните компании в България и водещ производител на електродомакински уреди, отбелязва своята 35-годишнина! Фирмата е в непрекъснат стремеж към иновации, високо качество и надеждност! Първа в България създава бойлери с емайлирани водосъдържатели и бойлери, използващи алтернативни източници на енергия.

Уредите с популярната марка ЕЛДОМ са символ на качество, дълъг живот, висока енергийна ефективност и се произвеждат в България. Днес те работят в повече от пет милиона домакинства в страната и в над 35 държави в различни краища на света.

През дългогодишната си история ЕЛДОМИНВЕСТ се утвърди като екологично-отговорна компания. Уредите ЕЛДОМ са енергоспестяващи, а за тяхното производство са вложени екологично чисти материали и технологии.

По повод своята 35-годишнина, компанията организира мащабната национална еко-инициатива „ВИЕ КУПУВАТЕ УРЕД ЕЛДОМ - ЗАЕДНО ЗАСАЖДАМЕ ДЪРВО!“.  Стартът на кампанията бе даден на 19 март със засаждането на 15 декара нова дъбова гора близо до село Бистренци, област Русе.

До края на годината предстоят още пет такива мащабни акции в различни райони на страната. Всеки обичащ природата може да се включи като доброволец в инициативата по засаждане на нови български гори.

Tази събота (26.03.2022 г.) се организира второто събитие от кампанията. Тогава ще бъдат засадени 10 декара нова гора от червен дъб край село Камен бряг, област Добрич.

ЕЛДОМИНВЕСТ ви призовава – „Включете се в инициативата - „ВИЕ КУПУВАТЕ УРЕД ЕЛДОМ - ЗАЕДНО ЗАСАЖДАМЕ ДЪРВО!“. Нека заедно създадем нови гори в България!

Подробна информация за кампанията и форма за записване на доброволци ще откриете на сайта на ЕЛДОМИНВЕСТwww.eldominvest.com