Киножурналистката споделя впечатленията си от хитовия украински сериал и играта на настоящия украинския президент Володимир Зеленски

„Най-горещото място в момента в света е Украйна и героят на страната е Володимир Зеленски. Първата професия на президента Зеленски е актьор и той е много успешен като такъв. В понеделник на 18 април, от 23.30 ч. започва хитовият сериал „Слуга на народа“, ексклузивно в ефира на NOVA телевизия. Главната роля в него се изпълнява от Володимир Зеленски, който е един обикновен човек, случайно ставал президент и на когото му се налага да се оправя с проблемите и предизвикателствата на тази позиция“, разказва за предстоящата политическа сатира Стаси Кара в студиото на „На кафе“.

Найо Тицин: Сериалът „Слуга на народа” е пример, че изкуството е предвестник на промяна

„Имах удоволствието вече да изгледам няколко епизода и съм щастлива, че имах възможността да се пренеса отново в Киев. Прекарах няколко месеца в този град и мога да потвърдя, че беше фантастично място за живеене“, допълва коментаторката.

Очаквайте телевизионния сериал „Слуга на народа“ от 18 април в 23:30 ч. по NOVA, както и филма, базиран на неговия сюжет в телевизионната програма на Нова Броудкастинг Груп.