Мъжът е на 35 години, с множество криминални регистрации

Следим ситуацията в столичния квартал Люлин. През цялата нощ екипи на полиция и Бърза помощ бяха на крак заради мъжа, който се барикадира в дома си. Сигнал е подаден още в неделя вечерта, но до късно в понеделник вечерта нямаше резултат от водените преговори.

Мъж се барикадира в апартамента си в София

Мъжът е на 35 години. Той е с множество криминални регистрации. Не се изключва и версията да е бил под въздействието на наркотици.

Негови съседи разказват,ч е той е бил агресиван и друг път. Срещу него са подавани многократно сигнали в полицията, но без да има резултат. 

"Той като се напие - и се започва циркът. Добромир редовно пресреща и напада хора от входа. Той влиза в чисто физическа разпра с всички - независимо дали му се прави забележка или не. Вадил е нож на приятелката ми", разказва Светослав, един от съседите на барикадиралия се мъж. 

"Жилището, в което живее Добромир, заедно с баща си - е общинско. Имаме няколко сигнала за ненавременно плащане на сметки, но жалби към общината няма". Това заяви началник отдел "Общинска собственост" към район "Люлин" Елена Василева. 

 

 

Повече гледайте във видеата. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.