Историята ѝ започва с отвличане и изнасилване

В „Ничия земя” Даниела Тренчева ни отвежда в дома и в душата на Ева. Там е провокативно във всички посоки - от първородния грях до изкуплението в пълна бедност, през търсенето на познание в алкохола и дрогата, та до затвора. Това е историята на бедняка - милионер или по-скоро на милионера - бедняк. Всъщност само допреди няколко години Ева е бизнес дама, но от милионер бързо се превръща в затворник. След това се налага да чиракува по строежите, за да се издържа. Отскоро е и майка.

Всичко започва с отвличане и изнасилване, налива се с нюансите от скъпите барове с лъскави рокли, долива се с коктейл от пияно шофиране и побой на полицаи, оставя си зъбите в килията, за да стигне до вас във възможно най-автентичния си вид.

„Първата ми травма - отвличането ми от училище, когато ме изнасилиха. Бяха две момчета. Тогава бях на 14. След като ми се случи това, ми беше трудно да го преживея. И все още ми е. После бях отвлечена в Шумен, за да ме направят проститутка. Едно приятно на вид момче ме покани на кафе. Качи ме в колата, заключи я и газ…Молих се да ме остави, но без резултат. Заведоха ме в Русе. Дойдоха двама мъже, които буквално ме купиха от тях. Тогава бях на 17 години. Там ме биха и ме беше много страх. Така ме отнесоха в София, заключена в апартамент, за да ме склонят да проституирам”, разказа Ева.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.