От бензиностанцията обясниха за NOVA, че колонката е имала технически проблем

Куриозна ситуация - моторист плати за гориво, без да зареди. Колонката е отчела потребление. Когато съобщил за проблема на служителите - те го помолили да си плати сметката. Мирослав Димов е качил видео със случая в мрежата и е събрал хиляди реакции.

Влогърът и моторист Мирослав Димов снима повечето си обиколки на две колела из страната. Така заснел и как колонката му начислява сума, без да зарежда.

"Това нещо се случи напълно случайно. С приятели отидохме да заредим и докато се чудех кой бензин да заредя мотора си, се получи това нещо. В момента, в който грабнах пистолета, дори не го усетих, че отчита, чух, че колонката се включи и започва да работи, като на всяка друга бензиностанция, обаче видях, че започна да отчита някакви стотинки. Без да съм натиснал спусъка", разказа той.

Въпреки, че не е заредил Мирослав е помолен да заплати сметката.

След като плаща, решава да качи видео от куризоната случка в YouTube канала си. В резултат от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор се самосезират по случая и правят проверка. Установяват, че машината е за ремонт, а след него не са установени нередности.

"Тези грешки и технически неизправности все са в укръб на нас клиентите", отбелязва Димов.

От бензиностанцията обясниха за NOVA, че колонката действително е имала технически проблем, който е довел до нереалното отчитане. От там признаха, че служителите не са реагирали адекватно в случая, за което са понесли отговорност.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.