Коментират Елена Дариева, д-р Спас Спасков и Радослав Бимбалов

В сряда гостите в „Пресечна точка” - социологът Елена Дариева, д-р Спас Спасков и рекламният експерт Радослав Бимбалов, коментираха няколко теми.

Първата беше свързана с решението на БСП да спре преговорите с „Продължаваме Промяната” за съставяне на ново правителство. Лидерът на столетницата обясни, че ще се върне на масата за преговори, ако от ПП предложат друг кандидат за министър-председател.

Гостите в „Пресечна точка” засегнаха и информацията за изгонените руски дипломати. Тя предизвика верижна реакция и в държавата, и навън. Коалиционните партньори на ПП обясниха, че това не е обсъждано с тях.

За финал беше коментирано хартиеното гласуване. Само един глас не достигна за включването му в дневния ред на парламента. Предложението за промени в Изборния кодекс дойде от БСП. Любопитното - гласът, който не достигна на социалистите, беше на депутат от тяхната партия.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.