Според Илия Вълков всякакви комбинации са немислими, защото всички партии са скарани

"Продължаваме Промяната" продължават по стария начин, Конституцията им е слаба тема. Водят преговори с обичайните заподозрени, няма разширяване и намиране на пресечни точки с останалите партии. В петък ще върнат мандата. Очаквам, че ще отидем на избори". Това заяви журналистът от "24 часа" Виктор Иванов за "Твоят ден" по NOVA NEWS.

По думите му с 121 депутата не могат да се направят реформи. "Биха могли да разчитат на динамични мнозинства, но ако в редиците им има човек като Цветан Цветанов и Йордан Цонев. ПП нямат желание да говорят. Те са камикадзета, ще се опитат да предложат нов кабинет", обясни той.

От своя страна Илия Вълков, зам.-главен редактор на списание "Мениджър", смята, че всеки участник в парламента трябва да мисли как да се позиционира преди местните избори. "Не може ПП да искат подкрепа от ГЕРБ, след като са ги наричали мафия. Рисковано е да се разчита на плаващи мнозинства. Имаме вътрешно разместване, което не промяна политическото съдържание на ПП. Това няма да доведе до желаната стабилност", сподели той.

Според него всякакви комбинации са немислими, защото всички партии са скарани. "Вероятен е лост на влияние, който да се опита да сдобри или примири политиците", коментира Вълков.  

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.