Той заяви, че няма причина да е задържан, защото бизнесът му е законен и никога не се е крил

"Не знам защо съм тук! Бях отвлечен", това заяви в съдебната зала Георги Семерджиев. Той обясни, че не разбира за какво го обвиняват, бил отвлечен и не знае къде е личната му карта, а на въпрос кога е станало това, той отговори, че не си спомня. После уточни, че се е случило около 17 часа на 5 юли и не си спомня как, но се събудил на следващия ден в дома си, когато полицаите нахлули там, предаде БТА.

Семерджиев заяви, че няма причина да е задържан, защото бизнесът му е законен и никога не се е крил. Обясни, че книжката му не е фалшива.

Прокуратурата посочи, че след инцидента Семерджиев се е обадил да му донесат стълба, за да влезе в дома си. Сред хората, които се включили в това, била и полицайката Симона Радева. 

Експертиза показва, че по скоростния лост и вратата на колата има негови следи. Едната маратонка на Семерджиев е намерена в колата, а другата - в дома му. 

Редица свидетели описали високата скорост, с която колата на Семерджиев се е движила. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БТА