Перфектни текстури и тъкани, които карат всяко дете и подрастващ да чувстват комфорт и лекота в движенията

Да предлагаш неподвластно на времето качество е повече от предизвикателство. Да предоставяш не само качество, но и да не спираш да го усъвършенстваш е заявка, с която мнозина не са се справили успешно. Но има бизнеси, които правят това блестящо в продължение на много десетилетия. Изповядвайки философията „Създаваме приятели”, 𝗠𝗮𝘆𝗼𝗿𝗮𝗹 присъства в сърцата на хиляди семейства и подрастващите им деца над 80 години. Къде се крие формулата на успеха? Семейният бизнес, разбира се. Стартирал като скромна фабрика за чорапи и чорапогащници в Испания през далечната 1941 г., марката никога не спира да се развива. Безкомпромисни към качеството на всяка създадена дреха или аксесоар, 𝗠𝗮𝘆𝗼𝗿𝗮𝗹 винаги залагат на най-добрите материи, практики на производство и огромната подкрепа на най-добрите дизайнери. Резултатът? Перфектни текстури и тъкани, които карат всяко дете и подрастващ  да чувстват комфорт и лекота в движенията. Стратегията всичко това да бъде предлагано на достъпна цена, а дрехите и аксесоарите да бъдат носени, повече от един сезон, превръщат бранда в любим на цели поколения, като напълно отговаря на слогана ”Създаваме приятели.”

Силата на Mayoral

𝗠𝗮𝘆𝗼𝗿𝗮𝗹 следват концепция, в която създават облекла единствено за деца, обхващайки всички възрасти от новородени до юноши. Независимо дали става дума за нов член на семейството или за пораснало дете, марката ще осигури всичко необходимо – от качествени бебешки дрехи до тренди маратонки за смелите приключения на един тинейджър. Креативен екип, съставен от над 100 дизайнера работят целогодишно върху всяка нова колекция, включваща актуални  модели дрехи, обувки, текстил и аксесоари.

Използвайки тренди детайли, висококачествени материи и любими на всички цветове, стилът характерен за 𝗠𝗮𝘆𝗼𝗿𝗮𝗹 е неподражаем – удобен, спортно-елегантен, достъпен. Съотношението качество – цена е перфектното, мотивиращо потребителят да се завръща за още и още.

Mayoral създава приятелства

𝗠𝗮𝘆𝗼𝗿𝗮𝗹 предлага дрехи в няколко категории, разделени спрямо възрастта на децата.

За новородени от 0 до 12 месеца фокусът е в баланса между най-новите тенденции, съчетани с пълен комфорт и качество за мъниците, които трябва да чувстват удобство още от своите първи мигове. Предлага се огромно разнообразие от модели дрехи и аксесоари. През последните години бранда развива и линия обувки за най-малките крачета.

За деца от 2 до 9г. 𝗠𝗮𝘆𝗼𝗿𝗮𝗹 предлага  колаборация от модни течения, съчетани с пълен комфорт. Удобството е водещо при малките деца в техните най-енергични моменти.  А дрехите са именно такива, създадени с различна насоченост, те са перфектен избор за ежедневието или по-специални моменти.

Помислено е и за тинейджърите до 18 г., чийто бунтарски дух също харесва 𝗠𝗮𝘆𝗼𝗿𝗮𝗹. Защо ли? Защото откриват удобството на качествените платове и кройки, свежите принтове и цветове, излъчващи класика и комфорт.

Споменавайки материите няма как да не споделим, че органичния памук е не малка част в моделите на 𝗠𝗮𝘆𝗼𝗿𝗮𝗹. В последните години марката все по-силно развива идеята за екосъобразност, като не спира своите експерименти за по-устойчиви платове, произведени с минимум замърсяване на околната среда. Тази грижа е все по-дълбоко заложена в концепцията на испанския бранд, а нейните посланици са именно децата, които ще наследят утрешният ден и грижата към природата.

𝗠𝗮𝘆𝗼𝗿𝗮𝗹 не спира да се развива. Бранда има представителства в над 100 страни. С безброй магазини, онлайн платформи и инциативи, испанската марка е част от ежедневието на хиляди семейства по света. В България най-големия избор на 𝗠𝗮𝘆𝗼𝗿𝗮𝗹 се предлага в онлайн магазина 𝘊𝘳𝘢𝘻𝘺 𝘒𝘪𝘥𝘴, както и в техния физически обект в град Плевен.

В  𝘊𝘳𝘢𝘻𝘺 𝘒𝘪𝘥𝘴 може да откриете всичко необходимо за най-малките – разнообразие от дрешки, комплекти за различните годишни сезони, аксесоари, обувки. Налични в пълна номерация, моделите за новородени са както за момчета, така и за момичета.

За порасналите деца онлайн магазина 𝘊𝘳𝘢𝘻𝘺 𝘒𝘪𝘥𝘴 предлага всичко необходимо за комфорта на едно дете. Като започнем с голям избор спортни дрехи и стигнем до фешън предложения за тези, които винаги искат да са в крак с модните тенденции. Голям избор на суичери за хладни дни и топли якета за зимни приключения. Не бихме пропуснали и официалните и по-елегантни дрехи, които отново са в пълни номерации и богатство от цветови комбинации.

Тинейджърите също могат да се насладят на уникален избор от страхотни дрехи с изчистени дизайни или щампирани текстилни изкушения – нека те сами изберат. 𝘊𝘳𝘢𝘻𝘺 𝘒𝘪𝘥𝘴 винаги предлага пълна номерация и богат асортимент.

Испанската марка 𝗠𝗮𝘆𝗼𝗿𝗮𝗹 е съчетание на неподражаемо високо качество и добри цени. С перфектни предложения за всеки сезон и всяка възраст, марката е винаги правилен избор.