Той обвини лидерите на “Продължаваме Промяната” в кражба

"Ако се махнат Кирил Петков и Асен Василев, “Продължаваме Промяната” би станала приятна партия, с която бихме се коалира". това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в Кюстендил. 

Той обвини лидерите на “Продължаваме Промяната” в кражба.  “От април досега Петков и Василев изсмукаха от държавата стотици милиони при действащ договор с “Газпром”, а колегите от “Да, България” се подведоха”, каза Борисов. 

“Шест месеца по толкова много пари – близо 150 милиона на месец, откраднаха чрез посредници. Просто, ако и този път българите са наивни и Господ няма да ги спаси”, посочи Борисов.

Той обяви, че в ГЕРБ са категорично за 100% диверсификация от „Газпром”. Според Борисов има сто начина да се докара газ. 

По-рано в понеделник в ефира на NOVА народният представител от БСП Явор Божанков нарече “Възраждане” “малкият ГЕРБ”. На това Борисов отговори: “Нямам нищо общо с “Възраждане”!. Ако това е малкото ГЕРБ-че и ги бие, какво става с Корнелия Нинова и голямото БСП?”, попита Борисов.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.