Победителят от предишния сезон на хитовото риалити изпробва част предизвикателствата, които ще затруднят участниците на Арената през есента

В очакване на екстремното риалити „Игри на волята: България“ сезон 4, който започва в началото на септември по NOVA, си припомняме в „Събуди се“ кой грабна приза в предишния сезон. Феновете на риалитито със сигурност помнят Андрей Гридин и го следват в социалните мрежи. Атлетът и маратонец се появи и по време на снимките на предстоящия сезон и Ники Василковски ни среща с него.

Победителят в екстремното риалити е участник в Олимпийски игри, ски бегач и ултрамаратонец. Той е спортна натура с корени в Казахстан, роден да се бори и да побеждава. И в момента Андрей е готов да се съблече и да се втурне към поредното предизвикателство в игрите на плажа в Царево.

„Като гледам всяка година продукцията прави все по-трудни изпитания за участниците. Надявам се тази година те да са още по-трудни. Нямам търпение да гледам по телевизията“, разказва Андрей Гридин.

„Игри на волята: България“: Хората, които са близо до участниците

Година след фурора в предаването, Андрей е добре познат инфлуенсър с хиляди последователи в социалните медии.

„Животът ми се промени. Всички те познават. По улиците те спират. Искат да се снимат. Искат да те поздравят, някой дори да те похейти: “Бастун!”, коментира победителят.

Андрей посвети победата на своята дъщеря. За нея се пазят и стоте хиляди лева, които спечели от участието си атлетът.

„Детето расте, има нужда от пари, за да бъде по-добра от мен. Покрай мен и жена ми, тя е като че ли спортна натура. Търси занимания на площадката, катери, енергична е. Сто процента ще е свързана със спорта“.

Андрей признава, че му липсва арената и ежедневните битки на нея. Освен хилядите добри и тежки момент, от “Игри на волята: България” е запазил и някои от най-добрите си приятели. Споделя, че често се виждат с Морунов и Елизабет. Всички, които са били част от бойците остават близки и продължават да си общуват. Правят си битки на маса от типа кой повече ще изяде или изпие.

Пепо и Емма – любов от двете страни на камерите в „Игри на волята: България“

Темата за игрите присъства често в  дома на победителя. Съпругата на Андрей също е голям фен на риалитито. Участвала е и в кастингите, но засега - неуспешно.

„Съпругата ми много искаше да участва в този сезон. Беше на кастинга, но не се получи. Като се прибра вкъщи, целият ден не говореше. Сега в момента е в Казахстан при родителите. Аз преди 2 седмици бях тук и й пратих снимки. Първо нищо не ми отговори, после ми писа: “Защо ме дразниш…”, разказва Андрей, който със сигурност ще е сред милионите зрители, които с нетърпение чакат старта на “Игри на волята: България”. Атрактивното риалити започва скоро по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.