Отлични класически мъжки костюми, сватбени костюми или бизнес костюми са нужни на всеки мъж за различни поводи в живота му

Купуването на мъжки костюми не е никак лесно. Когато имате костюм, който пасва на тялото ви и подчертава най-добрите ви черти, хората ви забелязват. Въпреки че традиционната мъжка мода се промени през последните години, класическите мъжки костюми все още са белег за класа, просперитет и влияние. Отлични класически мъжки костюми, сватбени костюми или бизнес костюми са нужни на всеки мъж за различни поводи в живота му, дори да не са му необходими в ежедневието.

Когато имате специален повод като сватба, абитуриентски бал или церемония, или дори важна среща или интервю за работа, ви трябват мъжки костюми с превъзходно качество, прилягане и стил. Ако се чудите какви са вариантите да се сдобиете с костюм, какъв точно костюм да си купите, дали не е прекалено скъпо, дали си струва ушиването на костюм по поръчка, колко време ще отнеме - тази статия е за вас.

Какви са вариантите да си купите мъжки костюми?

Основно вариантите са два - да си купите готови костюми от магазина или да си поръчате мъжки костюми по поръчка.

Готови мъжки костюми

Готовите мъжки костюми се произведени в стандартни размери, със стил, плат, кройка и детайли, определени от дизайнера. Тяхната цена може да е ниска или доста висока, в зависимост от марката и използваните материали. Дори цената му да е висока, готовият костюм не ви гарантира пълно прилягане, защото е изработен по усреднени размери за тяло с идеална симетрия. Почти е сигурно, че ще се наложи да коригирате поне дължината на крачолите и на ръкавите, което води до допълнителни разходи. Предимството на готовите мъжки костюми е в това, че можете веднага да ги вземете и да ги облечете. Препоръчват се за тези, които не държат особено на външния си вид, ако искате да ги носите веднага, ако събитието не е особено важно или ако не сте основен участник в него.

Мъжки костюми по поръчка

Мъжките костюми по поръчка са за мъже, които са взискателни към външния си вид, предпочитат отлично обслужване и държат на стилната мъжка мода. Когато поръчвате мъжки костюми или сватбени костюми по поръчка получавате костюм, ушит по вашите индивидуални мерки. Голямото предимство на мъжките костюми, изработени по поръчка е това, че можете да изберете плата, модела, както и всички детайли на вашия костюм - ревери, копчета, джобове, подплата, едноредно или двуредно закопчаване.

Друго важно преимущество, когато поръчвате мъжки костюми или сватбени костюми по поръчка е персоналното внимание, грижа и съвети относно стила, тенденциите в съвременната мъжка мода и качествата на платовете от страна на вашия консултант. Така няма нужда вие да се тревожите за детайлите. Можете да персонализирате вашия костюм по поръчка с монограм и бродерия. По този начин ще направите вашия костюм уникален и ще изразите вашата индивидуалност.

Цените на костюмите по поръчка започват от 499 лв., а срокът за изработка след като са ви взели мерките е около 15 работни дни. Като при това няма да ви се налага да посещавате ателието повторно за проби. Най-добрата част е, че ако запазите формата и теглото си, след като веднъж са ви взели размери, ще можете да си поръчвате нови костюми без да ходите в ателието отново.

Когато посетите Ателие Брутале за ушиване по поръчка на мъжки костюми вие ще получите наистина запомнящо се преживяване. Ще ви посрещнат с усмивка, изслушване, професионализъм и разбиране. Приятели на марката са хора от всякакви професии и възрасти - адвокати, лекари, политици, бизнесмени, дипломати. Голяма част от костюмите са предназначени за първото интервю за работа. Гарантираме, че където и да отидете с костюмите на Aтелие Брутале, със сигурност ще Ви приемат с уважение. Тяхната цел е да има повече добре облечени мъже независимо от тяхната възраст, пол или професия.