Той е комбинация между астрология и ведическа философия

Хюман дизайн съчетава астрологията и ведическата философия. На база на изчисление, се откриват пет типа личности - манифестори, генератори, манифестиращи генератори, прожектори и рефлектори. Когато разберем кой от тях сме, можем да се приемем и да живеем в по-голяма хармония със себе си, разказва Лили Маркова, която е специалист по Хюман дизайн.

„През 1987 г.  Ра Уру Ху, който по това време живее в Испания, започва да получава като провидение как да синтезира вече съществуващи науки, като кабала, дървото на живота, астрология, биохимия, генетика. И така създава Хюман дизайн”, разказа Лили Маркова.

В процеса на анализ излизат подробности относно силните и слабите страни, уроците и мисията на конкретния човек, допълва специалистката по Хюман дизайн.

„Докато стигнем дори до специфики за правилно хранене за всеки един, поемане на информация, как сме устроени да работим, какво е най-доброто за нас като работа”,  разказа още Лили Маркова.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.