За първи път всеки моторист, закупил си екипировка, ще може да се включи в инициативата

Ние от Martin Moto стартираме инициатива (Първите, който застават до вас на пътя) в помощ на пострадали при ПТП-та мотоциклетисти. Така за първи път в България всеки моторист, закупил си екипировка от онлайн магазина, ще може да даде своя принос за пострадалите си колеги мотористи.

По данни на МВР - ГДНП само за миналата 2021 г. у нас са станали близо 550 тежки пътнотранспортни произшествия с участието на водачи на двуколесни. Ранените при тези ПТП-та са почти 500 човека. За съжаление, през настоящата година мото статистиката ще е още по-черна.

Помощта за пострадалите обаче е епизодична и най-често е от колеги и приятели на ранените мотористи. Затова от Martin Moto започваме инициатива, с която да подпомогнем на повече пострадали мотористи.

От стойността на поръчката на всеки клиент на онлайн магазина, процент ще бъде даряван за пострадали мотоциклетисти. На сайта, в реално време, преди завършване на поръчката, се вижда сумата с която всеки поръчал участва в подпомагането на пострадалите мотористи.

От Martin Moto винаги сме се грижили за своите клиенти - така че те да се чувстват сигурни и спокойни със закупените от онлайн магазина мото аксесоари и екипировка - мото каски, мото якета, ботуши за мотор, ръкавици за мотор, мото боти, мото панталони и др. Надяваме се че по този начин ще можем да помогнем на пострадали мотоциклетисти. За да могат те по-бързо и качествено да се възстановят и отново да са пълноценни в ежедневието си.

Martin Moto е специализиран само и единствено в продажбата на мото екипировка и мото аксесоари.