Не пропускайте на 31 декември след централната емисия новини

Изминаващата година беше истинско предизвикателство за целия цивилизован свят. В навечерието на Нова година в "Темата на NOVA" журналистът Николай Василковски ни връща към моментите, които ще запомним.

Човечеството овладя пандемията от COVID-19, но планетата попадна в кървавите вериги на войната. Много държави се изправиха пред ценови шок, който удари по джоба на милиони хора. Пренареждането на играчите и новите правила в търговията с горива остави цели континенти пред заплахата от дълбока икономическа криза.

България преживя всичко това в условията на политически хаос и дълбоко разделение в обществото. Войната в Украйна у нас вървеше ръка за ръка с битка между претендентите за управление на страната.
Въпреки всичко българите намираха повод да се усмихнат. Героите на годината във всяка сфера от обществения живот ни накараха да прозрем, че има светлина в тунела.

Изпращаме 2022 година с много разнопосочни емоции. Кои незабравими моменти ще запълнят поредната страница в историята?

Гледайте „2022 – Моментите, които ще запомним“ в „Темата на NOVA“ в последния ден на 2022 година, след Новините на NOVA в 19:00 ч.