Вижте какво още сподели тя за „На кафе“

В интервю за „На кафе“ Златка Димитрова сподели какво си пожелава за Новата година, как протича ежедневието й и кое е нещото, което никога не иска да се променя в живота й. „Страшно ранобудна съм. Пия кафе между 6:30 и 7 часа. Водя малкия на градина, след това се захващам с моите ангажименти. Взимам го следобед и го водя го на тренировка или на уроци по математика“, сподели тя.

И разкри, че ежедневието й е свързано предимно с работата й, семейството й и любимите й хора. „С годините сякаш се чувствам малко емоционално изморена от многото хора. За мен спокойствието в днешно време е голям лукс и аз много се стремя да го имам“, коментира Димитрова.

Златка Димитрова: Не бих заменила обикновения къмпингарски живот за нищо

„През новата година искам да ми се случат най-хубавите неща – да съм много здрава, за да мога да работа и да се грижа за детето ми. Надявам се да имам и успешно реализирани проекти. Пожелавам си и много прекрасни моменти с любимите ми хора“, каза още тя.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.