Превозното средство се е движило по оживен булевард

Мъж замери с бутилка от бира пълен автобус на градския транспорт в Пловдив. Счупено е едно от страничните стъкла на рейса. Превозното средство се е движило по оживен булевард около 19.30 ч. на 12 март, когато спира на червен светофар. В този момент лице във видимо нетрезво състояние хвърлило бутилката по него. Случаят има предистория, за която разказа Костадин Тотков от „Автобусни превози” в ефира на „Здравей, България”.

Стрелба по автобус в Пловдив, кой ще плати щетите

„От шофьора знам, че въпросният мъж се е качил в автобуса около 17.30 ч. Отказал да си купи билет и започнах да се кара с водача и кондуктора. Мъжът е бил свален от превозното средство. Това не е първият случай. Въпросният често пътува без билет”, разказа Костадин Тотков.

Непълнолетни стреляха по автобус на градския транспорт в Пловдив (ВИДЕО)

Няма пострадали хора, нанесени са само материални щети за около 1500 лв. Само за година в Пловдив има общо 7 подобни случая. От полицията съобщиха, че извършителят е задържан. Той е на 27 години и е от плевенско село.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook