Победителката в седми лайф на „Като две капки вода“ разказва за вълнението да влезе в образа на певицата с ангелски глас

В седми лайф на шоуто за имитации „Като две капки вода“, Кали събра най-много точки и покори сърцата на публиката в залата и пред екрана като незабравимата Ваня Костова. Изпълнението й на песента „Искам тази нощ нещо да ти кажа“ й донесе заслужена победа и много вълнения, за които тя споделя пред репортер на „На кафе“.

„Беше вълнуващ за мен целия лайф. Вълнението започна от мига, в който разбрах, че ще пея Ваня Костова, която аз безкрайно много харесвам. След това премина и през срещата с нейния син. Беше много вълнуваща и докосваща. Трепереха ми краката когато слязох да взема дисковете, които той ни подари. Благодаря на всички мои колеги, които участват в „Капките“, защото те ме направиха победител тази вечер. Надявам се, да не съм опетнила с нищо паметта на тази наша велика певица. Постарах се, почувствах го, изпях го“, признава победителката в седмия лайф на „Като две капки вода“ Кали.

Ненчо Балабанов и Етиен Леви: Всички от „Като две капки вода“ са много добри и надъхани да влязат в образите

„Всички мои близки, които са изявили желание да дойдат на шоуто, съм се постарала и съм направила всичко възможно да присъстват. Любимият ми човек и той е бил тук няколко пъти. Той е много критичен към мен и дори понякога му се сърдя. Но когато към моята автокритичност добавим и неговата обективна критика, защото се обосновава къде са слабите ми места, това е нещо, което ме приземява и ми пречи да се възгордея или да се взема на сериозно. Това ми дава пространство да работя и да искам повече от себе си“, коментира подкрепата и критиката, които получава от близките си.

„Що се касае до музиката когато съм нещастна творя малко повече, за разлика когато съм щастлива. Когато съм щастлива се отдавам на любовта си.“

Първа победа за Кали в „Като две капки вода“

„Песента ми „Джаз кючек“ е самоирония. Не се притеснявам да подчертая лошите и слабите си страни. Така мога да се погледна отстрани и да ги подобря. Не исках да заставам с образа си зад това парче, защото е шеговито. Не мислех, че ще се справя да го направя толкова комично, колкото е на анимационния клип, който Марк сътвори за мен срещу една сериозна бизнес уговорка. След преговори и една солидна сума пари, се съгласи да отдели от времето си. Справи се отлично и това е дело на 13-годишен младеж. Аз бях в ролята на режисьор, а той в ролята на монтажист. Карахме се при създаването на клипа. Аз крещях, а той ме изслушваше търпеливо. Стана готино парче и на мен ми е малко тъжно, че то получи повече популярност от „Калиграф“, разказва за новия си клип, създаден от сина й – тийнейджър певицата.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.