Мъж успял не просто да разбие хладилник, а да среже вратата му

Абсурдна кражба в Благоевград. С помощта на трион бяха задигнати два галона бира. Мъж успял не да разбие хладилник, а да среже вратата му, като така е взел със себе си, без да плаща, жадуваната напитка.

Че някой е пипал хладилника, Стоян Ников разбрал, още докато паркирал автомобила си на сутринта след кражбата. „Видяхме, че дръжката е обърната и веригата е свалена от хладилника. Обадихме се на 112 и последва бърза реакция от полицията”, разказа собственикът на магазина. После Стоян прегледал камерите за видеонаблюдение и изгледал битката за двете бири.

„Най-странното е, че си идва с торбичка, в която се вижда, че има трион. Реже си спокойно, помага си с щангата, взима си да може да си допие и си тръгва без никакво притеснение. В рамките на 15 минути си е играл да разбие вратата на хладилната витрина и цялото това упражнение се случва за два галона бира от литър”, допълва Стоян.

Оказва се, че мъжът и друг път се е опитвал да краде. Идвал е в магазина предишната вечер. Тогава обаче опитал да разбие вратата, а не хладилника.

Извършителят вече е установен и задържан. 

Повече вижте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.