Новият й албум и песните в него й носят три номинации в различни категории на Наградите на БГ радио, които ще се проведат следващата събота

„Новото предизвикателство пред мен е да се науча да свиря на китара. Получих една като подарък за рождения си ден, а родителите ми ме зарадваха с укулеле. Приех го като знак, че е време да започна да свиря“, споделя Михаела Маринова.

Наскоро Михаела пусна и още един сингъл от новия си албум „Сладка грешка“.

„Направихме бърз анализ с екипа ми и това е една от любимите песни на хората от този албум. Гледахме да ги изненадаме и с видеоклип към парчето. Благодарение на режисьора Виктор Милушев и той се получи великолепно“, споделя тя.

Тази година на Наградите на БГ радио ще има 360-градусова сцена, а зрителите ще могат да наблюдават буквално от всеки ъгъл изпълненията на своите любими звезди. А една от големите изненади, която са подготвили организаторите, е присъствието на иконата на българската музика Лили Иванова.

„От БГ радио винаги се стараят да поднесат церемонията по един различен и специален начин всяка година. За мен е важна любовта на хората и тяхното признание. И това е по-важно от статуетката. За мен и за всички колеги ще бъде чест да излезем на една сцена с недостижимата Лили Иванова.“

Повече за предстоящото турне „До безкрай“ на Михаела Маринова, което стартира на 1 юни във Варна, гледайте във видеото.